• Carrer de Lluis Companys 1
  • 936594665
  • rocabeyera.ruiz@cofb.net
Farmàcia Margarita Rocabeyera, siempre dedicada al paciente
You are here: Home \ Sin categoría \ Farmàcia Margarita Rocabeyera, siempre dedicada al paciente
Farmàcia Margarita Rocabeyera
11 March 2015 - 10:38, by , in Sin categoría, No comments

Des de que obrim les nostres portes en el 2009, a la Farmàcia Margarita Rocabeyera sempre ens hem preocupat per fomentar el servei a la població de Viladecans i sobretot, als nostres pacients, ja que és la base sobre la qual s’edifica la nostra filosofia.

Per això, a la Farmàcia Margarita Rocabeyera considerem essencial l’assessorament fàrmac terapèutic, ja que, com a professionals dels medicaments, considerem que hem d’ajudar al pacient a trobar el tractament més adequat per tractar la simptomatologia que sofreix. Un assessorament que a més realitzem solucionant totes els possibles dubtes del pacient.

No obstant això, també duem a terme altres serveis en els que pretenem que demostrin la nostra vocació de servei. Doncs entre la nostra oferta de salut, es troba el control de la pressió arterial, l’analítica bàsica per química seca (destinada a conèixer els nivells de glucosa i colesterol), la preparació de Serveis Personalitzats de Dosatge o preparats oficinals.

Cal afegir que en la Farmàcia Margarita Rocabeyera sabem l’essencial que és una alimentació sana i equilibrada, per la qual cosa també duem a terme assessorament dietètic i nutricional tant per a nens com per a adults.

Tots aquests serveis explicats estan prestats per professionals formats per poder prestar-los i així ajudar sempre als nostres clients. Ells són, la titular de la farmàcia, Margarita Rocabeyera, llicenciada en Ciències Biològiques i David, tècnic en farmàcia.

Però, en la nostra dedicació a cobrir les necessitats de salut de Viladecans, a la Farmàcia Margarita Rocabeyera també podràs trobar productes destinats als més petits de la casa i als seus pares, productes per a la cura de la higiene o a la cosmètica.

Vols saber més de nosaltres? Visita la nostra nova web i, com sempre, t’esperem en el Carrer de Lluis Companys, 1 de Viladecans.

About author:

Comments are closed here.