• Carrer de Lluis Companys 1
  • 936594665
  • rocabeyera.ruiz@cofb.net
Serveis

 

Analítica bàsica per química seca (Glucosa i colesterol).

La diabetis radica en la possessió dels nivells de glucosa en sang de forma elevada constantment, així com en trastorns en el metabolisme del sucre, els greixos o les proteïnes. A la diabetis se li associa majors complicacions vasculars que provoquen que el control dels nivells de glucosa sigui essencial per als qui la sofreixen. En Farmàcia Margarita Rocabeyera a més del control de glucosa també ens oferim sempre disponibles per atendre qualsevol qüestió que el pacient pugui tenir sobre el seu tractament.

Tenir el colesterol alt, el colesterol bo baix, els nivells de triglicèrids superiors al recomanable o la combinació d’aquests símptomes significa tenir dislipidemia, una malaltia que pot derivar en riscos cardiovasculars. És per això, que igual que passa amb la diabetis, el pacient hagi d’estar permanentment sota control professional.

 A Farmàcia Rocabeyera comptem amb serveis de analisi dels nivells de colesterol i glucosa a Viladecans.

Servei personalitzat de dosificació (SPD).

Per a aquells pacients que requereixin molta medicació en Farmàcia Margarita Rocabeyera assegurem el control del tractament gràcies als Sistemes Personalitzats de Dosatge. (SPD) Aquests, són blísters setmanals en els quals col·loquem els medicaments que el pacient ha de prendre, qualsevol que sigui el seu horari.

Amb ells, s’afegeix escrits una breu descripció del medicament, la posologia o el nombre de lot.

Assessorament fàrmacoterapèutic

Davant una determinada simptomatologia sempre és recomanable l’assessorament professional. Per això, en Farmàcia Margarita Rocabeyera, com a especialistes professionals del medicament duem a terme l’assessorament de guiar al pacient cap a quin medicament és més convenient per a uns símptomes, així com quin és l’administració més correcta per a la ràpida recuperació del pacient.

Fórmules magistrals i preparats oficinals

En moltes ocasions els medicaments industrials no aporten els resultats que el pacient necessita. Per a això estan les fórmules magistrals i els preparats oficinals, receptes especials que permeten aconseguir resultats més individualitzats per a cada pacient.

Assessorament dietètic infantil i de l’adult

En Farmàcia Margarita Rocabeyera assessorem davant problemes relacionats amb les patologies pròpies de la infància com a intoleràncies o al·lèrgies pels més petits de la casa, però també ens dediquem a adults que requereixen ajuda per tenir hàbits de vida saludables, perquè creiem que una bona alimentació és l’origen d’un cos sa.

Presa i control de la tensió arterial

Quan els nivells de glucosa estan constantment elevats i conseqüentment la pressió arterial es troba per sobre dels valors de referència (pressió alta> 14 i pressió baixa> 9) és quan es dóna la malaltia coneguda com a hipertensió. Aquesta pot provocar al seu torn problemes cardíacs i vasculars, per la qual cosa, és essencial, no sols tenir els hàbits de vida saludable, sinó dur a terme un control exhaustiu de la pressió, un servei que prestem en la Farmàcia Margarita Rocabeyera.